ЗА КВАЛИТЕТНА ГРАДБА ПОТРЕБНА Е ЦВРСТА ОСНОВА

 

Ние тоа го знаеме повеќе од било која друга компанија во регионот - со нашето долгогодишно искуство на локално и национално ниво се стекнавме со висока репутација во индустријата.

 
 
 
 

Услуги

 
 

Изградба

 

 
 
Планот во проектот го правиме реалност. Почитуваме стриктни рокови и стандарди за квалитет.
 
 
 

Бетонирање

 

 
 
Целосно сме одговорни за сите чекори во оваа важна фаза од изградбата на секој објект.
 
 
 

Архитектура

 

 
 
Изработуваме целосни проекти за објекти за различни намени, од концепт до реализација.
 
 
 

Ентериер

 

 
 
Проектираме и изведуваме ентериерно уредување според желбите и потребите на клиентот.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Репутацијата ја изградивме со довербата која ни ја доверија нашите клиенти

 
Квалитетот на досегашната работа, предвремена изградба на објектите, буџет кој не ги надминува рамките, создаде високо ниво на доверба кај нашите сегашни и идни клиенти. Оваа практика на напорна работа и чесен пристап не направи далеку поуспешни од нашата конкуренција.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Од концепт до реализација

 
Речиси 10 години наша основна дејност е градежништвото – изведба на објекти или делови од објекти. Нашите почетоци беа скромни но со визија и амбиција да изградиме компанија која со своја експертиза, знаење и сопствена механизација ќе овозможиме врвен квалитет за секој клиент.

Досега изградивме повеќе објекти за индивидуално и колективно домување за реномирани инвеститори.
Располагаме со сопствена градежна механизација, возила со специјална намена – мешалки за бетон, пумпи за бетон, камиони кипери, багери, столбни дигалки – кранови, најсовремена опрема за градење и организирање градилиште при изведба на објекти во високоградба и нискоградба, и целосна опрема неопходна за изградна на објект до фаза карабина.
 
 
 
 
 
 
 

НАШИТЕ НАЈДОБРИ

 

ПРОЕКТИ

 
 
 

Партнери

 
 
 

Trim & Lum

 
 
 
 

Seismic Design

 
 
 
 

Fabrika Karposh

 
 
 
 

Bi Holding

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 

 
Контактирајте нè користејќи го формуларот подолу:

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
*
 
 
 
 
 
бул. Крсте Мисирков 13/9 1000 Скопје
+389 75 397 400