За нас

 
 
 
 
 

Од концепт до реализација

 
Долгогодишно локално и национално градежно искуство со репутација за испорака на големи и уникатни проекти за градење проекти пред предвиденото и во рамките на вашиот буџет. Нашата компанија служи клиенти и сопственици на објекти многу години. Откривме дека клучот за успехот на секој проект е да ги разбереме потребите и очекувањата на сопственикот, а потоа да ги надминеме тие очекувања.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

УСЛУГИ

 

 
Од концептот до завршувањето, целиот наш тим на проценители, дизајнери, менаџери на проекти и искусни извршни директори ги прават потребите на нашите клиенти приоритет. Имаме искуство во широк спектар на проекти и методи за испорака, и ги користиме и докажаните практики и најсовремените техники за да осигуриме дека проектите на нашите клиенти ќе го исполнат својот максимален потенцијал.
 
 
 
 
 

Сертификати

 

 
Политиката за квалитет ја дефинира определбата, разбирањето, стратегијата и одговорноста на персоналот на КОНКРИТ КО ДООЕЛ Скопје, за исполнување на барањата и очекувањата на купувачите, инвеститорите, општеството, сопствениците и персоналот.

Нашата долгорочна визија е со нашето долгогодишно професионално искуство да создаваме модерни естетски објекти кои што ги исполнуваат сите архитектонски и конструктивни стандарди.