Услуги

ИЗГРАДБА

Планот во проектот го правиме реалност. Почитуваме стриктни рокови и стандарди за квалитет.

БЕТОНИРАЊЕ

Планот во проектот го правиме реалност. Почитуваме стриктни рокови и стандарди за квалитет.

АРХИТЕКТУРА

Планот во проектот го правиме реалност. Почитуваме стриктни рокови и стандарди за квалитет.

ЕНТЕРИЕР

Планот во проектот го правиме реалност. Почитуваме стриктни рокови и стандарди за квалитет.

Репутацијата ја изградивме со довербата која ни ја доверија нашите клиенти

Квалитетот на досегашната работа, предвремена изградба на објектите, буџет кој не ги надминува рамките, создаде високо ниво на доверба кај нашите сегашни и идни клиенти. Оваа практика на напорна работа и чесен пристап не направи далеку поуспешни од нашата конкуренција.

ОД КОНЦЕПТ ДО РЕАЛИЗАЦИЈА

Речиси 10 години наша основна дејност е градежништвото – изведба на објекти или делови од објекти. Нашите почетоци беа скромни но со визија и амбиција да изградиме компанија која со своја експертиза, знаење и сопствена механизација ќе овозможиме врвен квалитет за секој клиент.

Досега изградивме повеќе објекти за индивидуално и колективно домување за реномирани инвеститори. Располагаме со сопствена градежна механизација, возила со специјална намена – мешалки за бетон, пумпи за бетон, камиони кипери, багери, столбни дигалки – кранови, најсовремена опрема за градење и организирање градилиште при изведба на објекти во високоградба и нискоградба, и целосна опрема неопходна за изградна на објект до фаза карабина.

НАШИТЕ НАЈДОБРИ

ПРОЕКТИ

TRIM & LUM

SEISMIC DESIGN

FABRIKA KARPOSH

BI HOLDING

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Loading
Your message has been sent. Thank you!